EKN medarrangør på seminaret «Bærekraftig energi i oppdrettsnæringen» i Petter Dass rike

Energiklyngen har sammen med Sentrum Næringshage i Sandnessjøen og LU Havtek arrangert temamøte om bærekraftig energi i oppdrettsnæringen. Et spennende møte som har tatt for seg elektrifisering og muligheter for bruk av hydrogen i næringen. Seminaret ble arrangert med bedriftsbesøk hos MOWI på Herøy, med påfølgende seminar med sentrale aktører fra oppdrettsnæringen og aktører for grønn energi. Fra Energiklyngen Nord deltok Geir Pedersen, Ole Johan Pedersen og Øyvind Jørgensen

Tomas Fiksdal fra Green Hydrogen fortalte om planene med bygging av oppdrettsbåt til Osland havbruk som skal gå på Hydrogen

Andrea Gloppen Johnsen fra Hyon viste fram deres komplette hydrogenlinje for produksjon, oppbevaring og bruk i brenselceller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *