Energiklyngen Nord og Næringsforeningen i Tromsøregionen har gleden av å invitere til årets møtepunkt for næringsutvikling innen energi og teknologi. Konferansen har som mål å se på hvordan vi møter fremtiden og sikrer fortsatt konkurransekraft i nord, samt lære av lokale og nasjonale aktører som kan vise til vekst.

På konferansen møter du representanter og ledere fra selskap som Simens, Lundin, Aker BP og Equinor, siste nytt fra FoU på alternative fornybare energikilder, samt lokale suksesshistorier som Maritim Sveiseservice. Det vil bli lagt til rette for å knytte nye kontakter gjennom god dialog, felles diskusjoner og rikelig med tid til å utforske nye forretningsmuligheter. Nøkkelordet her er med andre ord aktiv deltakelse, og det er lagt opp til gruppediskusjoner, minglepauser, felles lunsjer og en bedre middag hvor vi blir bedre kjent over god mat og underholdning. Dette vil du ikke gå glipp av!

Målgruppe: Ledere og investorer i bedrifter som opererer og har vekstambisjoner innen energi-, maritim- og andre vekstnæringer. Vi ønsker spesielt velkommen til selskap fra Sør- og Vestlandet. Vår målsetting er å legge til rette for tettere kontakt mellom aktører som fører til økt verdiskaping på tvers av landet.

Følg med – program dryppes i løpet av våren og sommeren. Du kan allerede i dag melde deg på via denne linken.

Velkommen til to spennende dager i Tromsø, der læring og forretning står i fokus!

MELD DEG PÅ I DAG!

Påmeldingen er nå åpnet. Klikk på knappen til høyre og registrer deg allerede i dag!