Energiklyngen representert på Arctic Business Matchmaking under Arctic Frontiers.

Under årets Arctic Frontiers med tema Smart Arctic ble det for første gang arrangert en Business Matchmaking hvor oljeselskapene sammen med leverandører og øvrig næringsliv fra Finland og Norge var til stede. Øyvind Jørgensen fra KUPA og Energiklyngen Nord innledet bediftspresentasjonene med å snakke om samarbeidet i Energiklyngen Nord, og presentasjon av akselratorprogrammet Arctic Accelerator som KUPA gjennomfører i samarbeid med Lundin Foundation, Equinor og Innovasjon Norge. Ove Bråten Skogeng fra Se Opp Tilkomstteknikk presenterte deretter bedriften og orienterte om tjenestene de kunne tilby, før Roar Karlsen fra Maritim Sveiseervice sammen med Steeldone Group Oy fra Finlanf, presenterte deres nylig inngåtte samarbeidsavtale.

Ove Bråten Skogeng fra Se Opp Tilkomstteknikk
Roar Karlsen fra Maritim Sveiseservice

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *