Geir Pedersen skal gi stafettpinnen videre.

Geir Pedersen i Spider går av som daglig leder, og søker nå sin arvtaker

Om Energiklyngen Nord:

Energiklyngen Nord er et tverrfaglig bedriftsnettverk som har energi, marin, maritim næring og bygg og anlegg som hovedsatsningsområder.

Gjennom utviklingsprosjekter, kompetanseheving og markedsarbeid, er vårt mål å øke konkurransekraften og potensialet til hvert medlem.

Bli medlem

Publisert:

Geir Pedersen har vært med å grunnlegge Energiklyngen Nord tilbake  i 2009, og vært en veldig aktiv bidragsyter i alle år, blant annet som styremedlem.

Bakgrunnen for etableringen av Energiklyngen Nord var oljeeventyrets inntog i landsdelen. Geir så fort at mange Nord Norske bedrifter ble for små til å kunne få oppdrag. Derfor måtte vi samarbeide om kontrakter, kompetanseheving, kvalifiseringer og markedsarbeid, og vi etablerte Energiklyngen Nord.

Det har vært en fantastisk reise med EKN. Et godt fellesskap blant medlemmene der vi ikke kun har vært konkurrenter med også kolleger. Jeg vil absolutt anbefale andre selskaper å bli med i Energiklyngen Nord. Samarbeide i Energiklyngen Nord har faktisk vært avgjørende for vår suksess. Spesielt det vi jobber med akkurat for øyeblikket, å ta tak i hydrogenmarkedet. Sammen med Maritim Sveiseservice konstruerer vi en god løsning for havbruksnæringen.

Så litt om den flotte industrihistorien Geir har vært med på:

Spider industrier het egentlig Spider Electronics. Selskapet ble etablert i 1983, Geir ble ansatt i 1985. I 1987 var det en krakk i markedet, og bedriften gikk konkurs. I kjølvannet av dette ble Spider industrier etablert, og er i dag en av byens eldste elektrobedrifter. I 2001 fisjonerte Spider Industrier ut et eget selskap som het XS office. Svein Kvalvik, ble med videre i dette selskapet, mens Geir tok over som daglig leder av Spider Industrier.  I 2006 solgte Kvalvik sin andel til Haneseth gruppen i Bodø. Og da kom og Haneth inn på eiersiden i Spider Industrier.

Spider Industrier er i dag den lokale delen av Haneseth gruppen, kontorsted Tromsø. De er den nest største bedriften i Haneseth gruppen. I dag er de 40 ansatte i Tromsø, og de jobber både mot privat marked og større industriprosjekter.

Stillingen som daglig leder er nå ute. Utlysningen er gjort av et annet medlem i EKN; DFind.

Se utlysningen her

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kontakt

Energiklyngen Nord
FLOW Coworking, Strandgata 9, 9008 Tromsø

Tel: 957 05 493
Send e-post

Kontaktpersoner
Kontaktskjema