Levrandørdag snøhvit Future

Det ble en veldig fin leverandørdag av Equinor, Arctic Energy Partners og Energiklyngen Nord. Med nesten 80 detlakere var interessen stor for Snøhvit Future

Om Energiklyngen Nord:

Energiklyngen Nord er et tverrfaglig bedriftsnettverk som har energi, marin, maritim næring og bygg og anlegg som hovedsatsningsområder.

Gjennom utviklingsprosjekter, kompetanseheving og markedsarbeid, er vårt mål å øke konkurransekraften og potensialet til hvert medlem.

Bli medlem

Publisert:

I Tromsø ble en vellykket leverandørdag gjennomført på Linken møtesenter den 5. februar, med nær 80 påmeldte. Fokuset var på leveransemuligheter knyttet til utbyggingen av Snøhvit Future. Equinor estimerer kostnadene til 13,2 milliarder kroner, med forventninger om at 70 % av verdiskapningen vil tilfalle norske selskaper, med 1/3 av dette potensielt rettet mot Nord-Norge. Aibel, Consto og LNS delte innsikt under arrangementet. Takk til Næringsforeningen, Pro Tromsø og Energiklyngen Nord for å presentere Tromsøs potensial.

Levrandørdag snøhvit Future 1Levrandørdag snøhvit Future 2Levrandørdag snøhvit Future 3

Etter leverandørdagen ble det gjennomført bedriftsbesøk hos Maritim Sveiseservice, som dekker et bredt spekter av mekanisk industriarbeid. De håndterer stål, rustfritt stål, syrefast stål, aluminium og andre materialer etter behov, samt arbeider med rørlegging, hydraulikk, maskinering og mekanikk. Maritim Sveiseservice er prekvalifisert som direkte leverandør til Equinor. Delegasjonen inkluderte representanter fra Equinor, Aibel, Arctic Energy Partners og Energiklyngen Nord.

Levrandørdag snøhvit Future 4Levrandørdag snøhvit Future 5

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kontakt

Energiklyngen Nord
FLOW Coworking, Strandgata 9, 9008 Tromsø

Tel: 957 05 493
Send e-post

Kontaktpersoner
Kontaktskjema