Ny medlemstjeneste: Del din nyhet på våre nettsider!

Vil du profilere din bedrift med en nyhetssak på Energiklyngen Nord sin nettside? Har du nye kunder, nye ansatte, nye produkter eller tjenester eller er det noe nytt fra din bransje som resten burde vite noe om? Bruk nyhetstjenesten vår.

Om Energiklyngen Nord:

Energiklyngen Nord er et tverrfaglig bedriftsnettverk som har energi, marin, maritim næring og bygg og anlegg som hovedsatsningsområder.

Gjennom utviklingsprosjekter, kompetanseheving og markedsarbeid, er vårt mål å øke konkurransekraften og potensialet til hvert medlem.

Bli medlem

Publisert:

Energiklyngen Nord (EKN) ble etablert i 2010 med formål å styrke den enkelte deltaker og deltakerne samlet for å kunne være aktører i et stadig mer krevende marked. 

Å holde seg oppdatert om stort og smått som skjer blant medlemsbedriftene er en viktig del av medlemstjenesten. Gjennom vår nettside kan du nå ut til både øvrige medlemmer, men også media og andre interesserte som er opptatt av det som skjer i leverandørindustrien i nord. 

Vi oppfordrer dere til å benytte denne anledningen til å sikre at viktige hendelser i din bedrift blir gjort kjent for resten av klyngen.

Slik går du fram:

  1. Lag en overskrift (max 100 tegn)
  2. Skriv kort og klart en liten tekst der nyheten presenteres. (Mellom 100 – 400 ord)
  3. Finn ett hovedbilde, og gjerne 2–3 ekstra bilder som du legger ved. (Format *.JPG eller *.PNG)
  4. Send epost til: tips@energiklyngen.no
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kontakt

Energiklyngen Nord
FLOW Coworking, Strandgata 9, 9008 Tromsø

Tel: 957 05 493
Send e-post

Kontaktpersoner
Kontaktskjema