Nytt medlem i Energiklyngen Nord – Industripersonell

Industripersonell leverer medarbeidere med meget høy kvalitet, og faggrupper som er vant til å jobbe med komplekse installasjoner innenfor både landbasert og offshore. Industripersonell er et godkjent bemanningsforetak gjennom Arbeidstilsynet og innehar StartBANK godkjenning. Vi lever for å levere deg personell av høy kvalitet til dine prosjekter!

Om Energiklyngen Nord:

Energiklyngen Nord er et tverrfaglig bedriftsnettverk som har energi, marin, maritim næring og bygg og anlegg som hovedsatsningsområder.

Gjennom utviklingsprosjekter, kompetanseheving og markedsarbeid, er vårt mål å øke konkurransekraften og potensialet til hvert medlem.

Bli medlem

Publisert:

I juni i år startet Johannes Matsson opp selskapet – Industripersonell sammen med Torje Berger- Hanssen. De startet selskapet for å kunne tilby en trygg løsning for et komplekst marked. Johannes har solid erfaring fra bedriftsrådgivning og salg, og har flere år bak seg i Perpetuum AS. Som ansatt i Perpetuum fikk han være med på flere medlemsmøter i Energiklyngen Nord, og når han nå startet opp eget selskap var han veldig raskt sikker på hvilket bedriftsnettverk han og hans bedrift ville få størst nytte av å delta i. Han ønsket nettverk blant industribedrifter i Tromsø, og han ønsker å være tett på de største industriprosjektene i landsdelen.

Som nyoppstartet bedrift har det gått raskt å opparbeide seg markedsandeler. Johannes rekrutterer inn fagkompetanse fra EØS, i hovedsak fra Polen. De han rekrutterer inn skal ha tilsvarende fagkompetanse som en norsk fagarbeider. Altså rekrutterer de polske fagutdannede elektrikere til norske elektrikerbedrifter.

 

Vi ønsker Johannes Matsson og Industripersonell velkommen som medlem i Energiklyngen Nord.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kontakt

Energiklyngen Nord
FLOW Coworking, Strandgata 9, 9008 Tromsø

Tel: 957 05 493
Send e-post

Kontaktpersoner
Kontaktskjema