Svalinn er nytt medlem i Energiklyngen Nord

Velkommen som medlem til Svalinn og regionssjef og prosjekt selger Vidar Martinsen. Du møter Vidar og Svalinn på årsmøtet 6. mars
Svalinn Tromsø. Foto: Marius Fiskum

Om Energiklyngen Nord:

Energiklyngen Nord er et tverrfaglig bedriftsnettverk som har energi, marin, maritim næring og bygg og anlegg som hovedsatsningsområder.

Gjennom utviklingsprosjekter, kompetanseheving og markedsarbeid, er vårt mål å øke konkurransekraften og potensialet til hvert medlem.

Bli medlem

Publisert:

Fra Tromsøterminalen har Svalinns team Tromsøs beste utsikt. Her leveres prosjekter innen både total- og spesialentreprise til matindustrien.

Etter at Svalinn bygget Tromsøterminalen i 2021, flyttet vårt avdelingskontor selv inn i en del av bygget.

–       Jeg vil si vi har Tromsøs beste utsikt, med havutsikt og båter som legger til kai hver dag, forteller Martinsen fornøyd.

Eksperter innen kjølerom og fryselager

Svalinns ekspertise innen prosjektering og montering av kjølte arealer og bygg for matindustrien har sine røtter tilbake til gjenoppbyggingen av fiskeindustrien i Nord-Norge etter andre verdenskrig. Med vår rike historie har vi opparbeidet oss unik innsikt og kompetanse i å takle de mest utfordrende problemstillingene innen vår bransje.

Vår Tromsø-avdeling utgjør kjernen i Svalinns tilstedeværelse i Nord-Norge og med et dedikert team på ni ansatte, fortsetter Tromsø å levere spennende prosjekter i en region med en rik matkultur.

Vi er stolte over å kunne si at våre montører og prosjektledere, inkludert veteranen Roger Nilsen og den tilbakevendte byggingeniøren Øyvind Rasch, sammen bringer en unik blanding av erfaring og innovasjon til våre prosjekter. Jim Pedersen, vår ferskeste prosjektleder, bringer med seg omfattende erfaring innen bygg og anlegg, som styrker vår kompetanse og vår evne til å håndtere en bred vifte av prosjekter, sier Martinsen.

–      Vi har også egne montører, som er en solid fordel for oss. Våre montører har høy kompetanse på hva som kreves ved montering av effektive kjølerom og fryserom.

Svalinn er nytt medlem i Energiklyngen Nord 1

Tilstede i hele Nord-Norge

I dag er avdelingen godt i gang med å levere på flere prosjekter, og har spennende muligheter i horisonten for resten av året.

Som en anerkjent aktør innen trygg mathåndtering og matoppbevaring, har Svalinn et sterkt fokus på å sikre at de optimale forholdene opprettholdes for hver type matvare. Svalinn er en ledende entreprenør med ambisjonen om å være en foretrukket samarbeidspartner gjennom hele verdikjeden for matindustrien. Vårt spekter av prosjekter omfatter bransjer fra dagligvarehandelen, HORECA-sektoren til spesialiserte rom og bygg for kjøtt- og fiskeindustrien.

Regionskontoret i Tromsø fungerer som en ressurs for matindustrien i Nord-Norge, og deres kompetanse er etterspurt av kunder og samarbeidspartnere. De har en grundig forståelse for betydningen av hygiene og følger strenge standarder for hygiene og retningslinjer for matlagring.

Martinsen forteller at prosjektene de er i gang med, er innen både total- og spesialentreprise.

–       Prosjektene våre strekker seg fra små til store leveranser. Akkurat nå holder vi på med oppføringen av et nytt produksjonslokale for Arnøy Laks, samt lukkingen av et parkeringsanlegg for Drytech. Vi skal være en entreprenør for både små og store initiativer innen matproduksjon og lagring, og vår rolle i disse prosjektene er å være en samarbeidspartner som kan ta seg av prosjektet fra A til Å.

 

Vår inngående forståelse av lokale utfordringer, spesielt når det gjelder vær og vind, posisjonerer oss unikt til å tilby rask service og vedlikehold, noe som setter oss foran våre konkurrenter.

Med flere prosjekter underveis og en solid ordrebok for det kommende året, ser fremtiden lys ut for Svalinn Tromsø. Vår evne til å tilpasse oss, kombinert med en solid forståelse av både kundenes behov og regionale særegenheter, sikrer at vi fortsetter å være en foretrukket partner innen matindustrien.

Det er altså liten tvil om at Tromsø-avdelingen har flere spennende prosjekter på gang, og etter noen år med litt mindre aktivitet, er avdelingen er altså i full gang med å bygge opp kundeporteføljen.

–       Vi har fått på plass en solid gruppe, som evner å ta unna prosjektene som kommer!, avslutter regionssjefen.

 

https://www.svalinn.no/aktuelt/mot-svalinns-team-i-tromso

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kontakt

Energiklyngen Nord
FLOW Coworking, Strandgata 9, 9008 Tromsø

Tel: 957 05 493
Send e-post

Kontaktpersoner
Kontaktskjema