Nytt styre valgt

Årsmøte 2023 ble avholdt fredag 17. februar i lokalene til Ringjord Maritime.

Om Energiklyngen Nord:

Energiklyngen Nord er et tverrfaglig bedriftsnettverk som har energi, marin, maritim næring og bygg og anlegg som hovedsatsningsområder.

Gjennom utviklingsprosjekter, kompetanseheving og markedsarbeid, er vårt mål å øke konkurransekraften og potensialet til hvert medlem.

Bli medlem

Publisert:

 

Nytt styre valgt 1       Det var veldig hyggelig å bli invitert til Eidkjosen og de nye flotte lokalene til Ringjord Maritime for vårt årsmøte og medlemsmøte. Her ble vi tatt varmt i mot, og fikk høre om den spennende utviklingen til bedriften, og deres vekstplaner fremover. Eidkjosen er et spennende industriområde i byen, og Ringjord er veldig fornøyd med lokaliseringen. De har også ledig tomt rett ved siden av, om flere er interessert i denne lokaliteten.

Marius Storli er daglig leder i North Agency. Marius ble på årsmøtet valgt til å fortsette som styreleder i to år til. Med seg på laget fikk han Stein Åge Kaspersen, Remiks næring AS, og Erling Bangsund, Tromsø Havn KF. De øvrige styremedlemmene var ikke på valg i år, men er  Geir Pedersen Spider Industrier AS, Roar Karlsen Maritim Sveiseservice AS,  Beate Stormo Perpetuum AS, og Marlen Lauritsen i Dfind AS som 1. vara.

Nytt styre valgt 2

Vi gikk også gjennom årsmeldingen for 2022. Det har vært et veldig innholdsrikt år for EKN, med spennende egne arrangementer, reiser til Narvik og Helgeleland, vi har deltatt på en rekke møteplasser, og vi har jobbet med felles utviklingsprosjekter. Årsmeldingen er for første gang trykket opp i papir, men kan også leses her: EKN årsmelding 2022

Det hyggeligste med 2022 var medlemsvekst. Det var derfor naturlig å gi nye medlemmer mulighet til å presentere sine spennende bedrifter på årsmøtet. Først ut var Industripersonell og Johannes Mattson. Han leverer nå godkjente fagarbeidere innen elektro fra Polen til Tromsø. Etterpå fikk vi høre fra Mads Andreassen og Senja Energy. Mads holdt en kjempeflott presentasjon med video fra hvordan de kan produsere nye deler til kundene sine.

Nytt styre valgt 3

Nytt styre valgt 4

På tampen av 22022 ble EKN innvilget støtte til et forprosjekt innen bærekraftig næringsutvikling i Troms, fra Troms og Finnmark Fylkeskommune. En viktig del av medlemsmøtet gikk til å arbeide sammen i et gruppearbeid, der vi diskuterte hvilke områder innenfor bedriftenes bærekraftsarbeid som egner seg for å løses i felleskap. Det var en engasjert gjeng.

Nytt styre valgt 5Nytt styre valgt 6Nytt styre valgt 7

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kontakt

Energiklyngen Nord
FLOW Coworking, Strandgata 9, 9008 Tromsø

Tel: 957 05 493
Send e-post

Kontaktpersoner
Kontaktskjema