Sterk medlemsvekst i Energiklyngen Nord

I løpet av 2022 har klyngen vokst med 6 nye medlemmer. Pro Tromsø, Senja Energy, VVS 24, Industripersonell, Ringjord Maritim, Taico.
Høstmøtet hos Tromsø Mekaniske

Om Energiklyngen Nord:

Energiklyngen Nord er et tverrfaglig bedriftsnettverk som har energi, marin, maritim næring og bygg og anlegg som hovedsatsningsområder.

Gjennom utviklingsprosjekter, kompetanseheving og markedsarbeid, er vårt mål å øke konkurransekraften og potensialet til hvert medlem.

Bli medlem

Publisert:

I løpet av 2022 har klyngen vokst med 6 nye medlemmer. Pro Tromsø, Senja Energy, VVS 24, Industripersonell, Ringjord Maritim, Taico.

Et nettverk gir deg mulighet til å samarbeide med andre for å utvikle og dele ressurser, kunnskap og teknologi. Gjennom gode nettverk får deltakerne til mer sammen enn hver for seg. En viktig forutsetning for slikt samarbeid er tillit og gode personlige relasjoner. Gjennom mange år har vi i Energiklyngen Nord bygget opp et tett samarbeid mellom medlemmene. Vi er i dag et bedriftsnettverk som er sterkt forankret i lokal industri, og sammen tar vi steget inn i den grønne omstillingen.

Det er flere som ser nytten av å samarbeide for å oppnå mer. Derfor er det svært hyggelig med nye medlemmer.

Siste tilskudd er Pro Tromsø og Gøril Johansen. Pro Tromsø er opptatt av at de store industriprosjektene i landsdelen også skal skape vekst for den lokale industrien. Vi er veldige glade for å ha de med på laget.

Energiklyngen Nord er et nettverk som bygger allianser for sine medlemmer og som jobber med felles promotering av både klyngen og enkeltmedlemmene. Derfor er vi også til stede på de viktigste møtestedene for industrien i landsdelen. Vi var selvsagt tilstede på Outlook North i Harstad. Der møtte vi Senja Energy.

Senja Energy er lokalisert i Vangsvik på Senja, og er en leverandør av egenproduserte deler til havbruk, fiskeindustri og olje/gass. De leverer også  «on-site» reparasjon og service på mekaniske innretninger i Troms og Finnmark. «Energiklyngen Nord er et nettverk som gir oss den markedsinnsikten og de alliansene vi har behov for» – sier daglig leder Martin Åsali Jenssen.

I juni i år startet Johannes Matsson opp selskapet – Industripersonell sammen med Torje Berger- Hanssen. De startet selskapet for å kunne tilby en trygg løsning for et komplekst marked. Industripersonell leverer medarbeidere med meget høy kvalitet, og faggrupper som er vant til å jobbe med komplekse installasjoner innenfor både landbasert og offshore. Industripersonell er et godkjent bemanningsforetak gjennom Arbeidstilsynet og innehar StartBANK godkjenning. Vi lever for å levere deg personell av høy kvalitet til dine prosjekter.

VVS24 hadde en nøktern start i en brakke på Stakkevollvegen 69, med kun noen få rørleggere, og i dag er de en totalleverandør av alt innen rør med 3 spylebiler, 2 gravemaskiner, 14 varebiler og 38 ansatte. De utfører alt fra ordinære rørleggeroppdrag for private og bedrifter i Tromsø og omegn til mer omfattende oppdrag som rørfornying, kommunalteknikk og graving. De er også leverandør av Jets vakuumtoaletter som er det perfekte sanitærsystem til hytta/fritidsboligen.

Ringjord Maritim og Jostein Pettersen har også meldt seg inn i Energiklyngen Nord.  De har en fantastisk beliggenhet i forhold til tjenester mot fartøy. Av tjenester kan vi tilby komplette løsninger innen maritim elektro og elektronikk. Deres svært dyktige ansatte på elektro og elektronikk er tilgjengelig frem til kl. 24:00 – 7 dager i uken gjennom egen vakttelefon. I samarbeid med Nordplast tilbyr de dypvannskai og båtoppsett opptil 45 fot samt det meste av plastreparasjoner.

Helt på slutten av 2021 meldte Espen Amundsen og hans selskap Taico AS seg inn i Energiklyngen.  Taico leverer tjenester innen rørlegging og klatretjenester. Espen har lang fartstid innen offshore olje og gass, hvor han har deltatt på flere høytsvevende operasjoner.

Om også din bedrift ønsker å bli bedre kjent med oss i Energiklyngen Nord, er det bare å ta kontakt med oss. Informasjon på nettsiden vår www.energiklyngennord.no

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kontakt

Energiklyngen Nord
FLOW Coworking, Strandgata 9, 9008 Tromsø

Tel: 957 05 493
Send e-post

Kontaktpersoner
Kontaktskjema