Ulmatec Skipsservice er nytt medlem i EKN

Christian Haugan er avelingsleder i Ulmatec Skipsservice. på Skattøra i Tromsø. Han har meldt bedriften inn i Energiklyngen Nord. Selskapet samarbeider i dag med flere av medlemmene i Energiklyngen Nord, og de ønsker seg et felleskap med andre aktører i samme marked, for faglig påfyll, felleskap og markedsarbeid. Ulmatec vil ytterligere styrke Energiklyngen Nord, og vi er veldig glade for å ha de med på laget.

Om Energiklyngen Nord:

Energiklyngen Nord er et tverrfaglig bedriftsnettverk som har energi, marin, maritim næring og bygg og anlegg som hovedsatsningsområder.

Gjennom utviklingsprosjekter, kompetanseheving og markedsarbeid, er vårt mål å øke konkurransekraften og potensialet til hvert medlem.

Bli medlem

Publisert:

 

Ulmatec Skipsservice foretar alt av overhaling, service og reparasjoner på hovedmotorer, hjelpemotorer og generatorer innen fiskeri, offshore, akvakultur, ferger og på landbaserte anlegg. Ulmatec driver også salg av motordeler, filter og generelt alt tilbehør til båter. De holder til på Skattøra i Tromsø.

Ulmatec Skipsservice AS ble etablert som følge av at morselskapet Ulmatec kjøpte opp Sunnmøre Skipsservice og Sentrum Diesel i Tromsø i 2003 og senere slo de to sammen. Sentrum Diesel AS ble etablert i 1982 i Tromsø, også denne virksomheten med hovedfokus på salg og service til skipsflåten. Det ble solgt motordeler til de fleste motormerker, samt en del mindre marinemotorer.

 

De har bygget kompetanse i en årrekke ved hovedkvarteret i den maritime klyngen i Fosnavåg i Herøy i Møre og Romsdal, samt avdeling i Tromsø og Kirkenes, med nærmere 20 erfarne servicemekanikere/serviceteknikere.
Ulmatec Skipsservice jobber med et bredt spekter av motormerker og er blant annet servicepartner for Caterpillar, Cummins, Mitsubishi og Fleetguard.
circle jpg
Ulmatec Skippsservice er en del av Ulmatec-konsernet. Ulmatec er en forkortelse for Ulstein Marine Technology AS, som kan spore sin historie tilbake til 1917 og til Ulstein Mek. Verksted. Våre eiere har bygget kompetanse gjennom generasjoner og har lange tradisjoner i innen maritim industri. Hele området er preget av aktører som er pionerer innen produktutvikling, som propellanlegg og funksjonelle offshorefartøy. I dette bildet er Ulmatec Skipsservice en viktig aktør, med sin tunge kompetanse på vedlikehold, service og reparasjoner av marine motorer og generatorer.
Sjekk dyser og ventiler
  • Ulmatec Skipsservice AS ble etablert som følge av at morselskapet Ulmatec kjøpte opp Sunnmøre Skipsservice og Sentrum Diesel i Tromsø i 2003 og senere slo de to sammen.
  • Sunnmøre Skipsservice ble etablert i Fosnavåg i 1999, med hovedfokus på salg og service til skipsflåten. Det ble solgt motordeler til de fleste motormerker, samt bygging av generatorsett og salg av marinemotorer.
  • Sentrum Diesel AS ble etablert i 1982 i Tromsø, også denne virksomheten med hovedfokus på salg og service til skipsflåten. Det ble solgt motordeler til de fleste motormerker, samt en del mindre marinemotorer.
Skipsmotor
Deres servicemekanikere har spisskompetanse på Caterpillar, Cummins og Mitsubishi, som alle krever høy kompetanse hos sine merkeforhandlere. Vi følger produsentenes anbefalinger og henvisninger og utfører vedlikehold, service og reparasjoner i henhold til fabrikantens krav og intervaller, og med nødvendig utstyr og verktøy. Alt arbeid dokumenteres gjennom sluttkontroll og rapportering. Vi følger til enhver tid alle gjeldende lover og forskrifter og leverer i henhold til NLM-10 og NL-09. Vi påtar oss oppdragene der kunden måtte ønske. Mekanikerne går i turnus og tar imot fartøy døgnet rundt ved våre anlegg eller reiser ut på kort varsel der fartøyet befinner seg. Vår organisasjon har en flat struktur med effektiv kommunikasjon, der det gjerne er den samme personen som både tar imot delebestillingen og som pakker og får forsendelsen av gårde.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kontakt

Energiklyngen Nord
FLOW Coworking, Strandgata 9, 9008 Tromsø

Tel: 957 05 493
Send e-post

Kontaktpersoner
Kontaktskjema