Vi deltar på utdanningsmessen i Tromsø

Energiklyngen Nord deltar på utdanningsmessen i Tromsø, den 10. februar på i Tromsøhallen.

Om Energiklyngen Nord:

Energiklyngen Nord er et tverrfaglig bedriftsnettverk som har energi, marin, maritim næring og bygg og anlegg som hovedsatsningsområder.

Gjennom utviklingsprosjekter, kompetanseheving og markedsarbeid, er vårt mål å øke konkurransekraften og potensialet til hvert medlem.

Bli medlem

Publisert:

Energiklyngen Nord er stolt utstiller på utdanningsmessen i Tromsø. Her skal vi møte utdannings- og arbeidssøkende ungdommer fra Troms og Finnmark. Vi får snakke direkte med ungdommer før de skal velge utdanning. Vårt budskap er vurder yrkesfag, og se mulighetene ved Y-veien.

Vi gleder oss til å møte ungdommer fra videregående skole og ungdomsskolen. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og karriere.

Kjenner du en ungdom som er interessert i å jobbe innenfor den nord norske industrien, nye energiformer, og vurderer yrkesfag? Ta de med på besøk til vår stand!

Vi kan fortelle mer om spennende prosjekter, en bærekraftig og grønn industri som rigger seg for vekst, og en virkelig givende karrierevei.

Vi håper også flere medlemsbedrifter tar turen innom oss og besøker vår stand. Ta gjerne materiell fra bedriften din som vi kan dele ut, men det er og helt i orden med snacks.

Messehall

Tromsøhallen

Templarheimen

Åpningstider for publikum:
Fredag 10. februar: 09.00 – 15.00

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kontakt

Energiklyngen Nord
FLOW Coworking, Strandgata 9, 9008 Tromsø

Tel: 957 05 493
Send e-post

Kontaktpersoner
Kontaktskjema