Vil du sitte i styret i Energiklyngen Nord? Ta kontakt med valgkomitéen.

Det blir årsmøte i Energiklyngen Nord den 6. mars. Halve styret i Energiklyngen Nord er på valg hvert år, for 2 år. På årsmøtet i 2024 skal det velges 3 styremedlemmer og en vararepresentant. Dersom du har forslag til kandidater, eller selv har et ønske om å sitte i styret, må du ta kontakt med Christoffer og Joakim. 

Om Energiklyngen Nord:

Energiklyngen Nord er et tverrfaglig bedriftsnettverk som har energi, marin, maritim næring og bygg og anlegg som hovedsatsningsområder.

Gjennom utviklingsprosjekter, kompetanseheving og markedsarbeid, er vårt mål å øke konkurransekraften og potensialet til hvert medlem.

Bli medlem

Publisert:

Dato for årsmøtet er satt til den 6. mars, 2024. Christoffer er rådgiver i Dfind og Joakim er daglig leder i Nord Norsk Isolering. De utgjør valgkomitéen i Energiklyngen Nord.

Styret i Energiklyngen Nord ledes av Marius Storli. Nestleder er Stein Åge Kaspersen. Styremedlemmer er Geir Pedersen, Roar Karlsen, Erling Bangsund, Beate Stormo, og vara er Marlen Lauritsen.

Styret møtes 4 – 7 ganger i året, og styremøtene er hos medlemsbedriftene. I 2024 skal vi fortsette å arbeide med etablering av et lokalt industricluster på Grøtsund, vi følger utviklingen innenfor markedsområdene våre, og ekstra tett følger vi opp nye energiformer. Vi skal utvikle et bærekraftsprogram rettet mot unge ledere, vi skal på studietur, og delta på relevante møteplasser, konferanser og messer. Det er et givende, inspirerende og verdiskapende arbeid, så er du interessert må du melde din interesse.

Det kan kun velges styremedlemmer  blant medlemsbedriftene.

 

 

Vil du sitte i styret i Energiklyngen Nord? Ta kontakt med valgkomitéen. 1

Christoffer Michalsen

Advisor, Dfind

Mobil: 975 40 124
Sentralbord: 400 21 450

christoffer.michalsen@dfind.no

Vil du sitte i styret i Energiklyngen Nord? Ta kontakt med valgkomitéen. 2

Joakim Arentz Sohlberg

Daglig leder

Nord-Norsk Isolering AS

Telefon: 776 41 980
Mobil: 980 77 383

Epost: joakim@nordnorskisolering.no

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kontakt

Energiklyngen Nord
FLOW Coworking, Strandgata 9, 9008 Tromsø

Tel: 957 05 493
Send e-post

Kontaktpersoner
Kontaktskjema